Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do niego potrzeba 4 wiaderek wody a nie dwoch jak na filmiku bylo poprawcie to xD a i jak UP nie wykonalne na wiekszosci serwer. A i jeszcze jedno po co piece?

Opublikowano

Ciekawe :]

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

Ok wyjaśnie co po niektóre rzeczy...

do niego potrzeba 4 wiaderek wody a nie dwoch jak na filmiku bylo poprawcie to xD a i jak UP nie wykonalne na wiekszosci serwer. A i jeszcze jedno po co piece?

Wystarczą dwa wiaderka - zrób magiczne źródełko i masz nieskończoną ilość wody. Co do piecy nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć - Barteh22 stworzył ten mechanizm i akurat sam nie wiem po co one są. :)

nie mozliwe na wiekszosci serwer bo skad gabki ?

Troche racja - jednak gąbka nie jest w 100% wymagana, po prostu gdy jej nie użyjesz, będzięsz musiał serwisować generator, gdyż co jakiś czas będzię się zapychał wodą w pewnych miejscach. Także, nie musisz używać gąbki, jednak jest ona zalecana. :)

Zapraszam do komentowania, oceniania. :)

Opublikowano

Generator kozacki, tylko szkoda że ta gąbka, no ale co tam ;>

Tak jak pisałem wyżej - gąbka jest opcjonalna. Jeśli jej nie użyjesz, to co jakiś czas będzię Ci się zapychał generator - to tyle. :)

Opublikowano

Jak dla mnie bezużyteczna, jeżeli będzie ciągle lecieć w dół, to nigdy nie wykopie stone ...

Bezużyteczna? Co bezużyteczna? Może masz na myśli bezużyteczny generator? - jest bardzo przydatny na serwerach typu skyblock.

Pistony przesuwają kamień tylko do określonej (w filmie) liczby bloków, także stone nie będzię cały czas spychany na dół.

Nie rozumiem Twojego komentarzu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...